CUM PLĂTESC?

  • După ce alegi abonamentul dorit, vei avea acces contra cost la cursurile în format digital, prin semnarea unui acord scris cu PBS. Tarifele care vor fi facturate de către PBS către Clienţii săi concordă cu abonamentul selectat, conform următorului grafic:
Nr utilizatori (angajati) Pret de vanzare lei (fara tva) /angajat/ pachet de 2 cursuri
0-99 135
100-499 113
500-999 99
1000 - peste 1000 45
  • Emiterea informațiilor de acces (nume utilizator, parolă etc.) pentru accesarea site-ului www.cursprotectiaconsumatorilor.ro se va realiza numai după achitarea valorii contractului de servicii de către Abonat.
  • Pentru a utiliza Serviciul și a permite Abonatului și personalului Abonatului să utilizeze Site-ul și Serviciile ca parte a unui astfel de pachet de servicii, Abonatul va plăti o taxă de abonament pe perioada corespunzătoare abonamentului. Perioada de abonament va fi specificată în contractul încheiat de Abonat cu PBS.

CONTURI PENTRU COMPANII 

  • În cazul în care Abonatul este o companie, după finalizarea înregistrării, acesta va primi de la sistem, prin intermediul emailului, o listă cu toate codurile de acces achiziţionate,  puse la  dispoziție de SIVECO.
  • Codurile de acces vor fi apoi transmise de către Companie către angajați săi, care le vor putea folosi la accesarea platformei și a cursurilor.


CONTURI CURSANȚI

  • Fiecare Abonat poate distribui codurile de acces obținute numai către angajații săi, aceștia urmând a le utiliza pentru accesarea platformei și a cursurilor.
  • Abonatul se va asigura că (i) și-a informat în mod corespunzător angajații cu privire la condiţiile în care li se acordă dreptul de acces și (ii) a obținut toate permisiunile necesare, inclusiv, dar fără a se limita la, toate permisiunile solicitate de orice regulament aplicabil privind protecția datelor.